WARM WATER GROEP 4

Bij het Warm Water Jeugdtheater worden de groepen ingedeeld op leeftijd. De leerlingen kunnen les volgen van 9.00 tot 10.30 uur óf van 11.00 tot 12.30 uur. De leerlingen krijgen elke week les in zang, dans en acteren. Halverwege het leerjaar hebben de kinderen een tussenpresentatie. Dit is het eerste moment dat de leerlingen voor een publiek kunnen laten zien wat ze hebben geleerd.


Het tweede deel van het jaar werken we toe naar het gezamenlijke WARMWESTIVAL. Het WARMWESTIVAL is de afsluiter van het theaterseizoen. Een super leuke dag waarbij de leerlingen van alle groepen hun voorstellingen spelen. Daarnaast zijn er verschillende leuke activiteiten te beleven. Plezier voor jong en oud!


Ben jij tussen de 17 en 21 jaar? Vind jij het leuk om te performen? Wil je graag met leeftijdsgenoten je hobby uitvoeren? Heb je naast hard werken ook behoefte aan veel gezelligheid? Kom dan bij ons les volgen bij WWJ4.
De lessen richten zich in eerste instantie op de drie belangrijkste theaterdisciplines; zang, dans en spel. Daarnaast is er bij WWJ4 de vrijheid om te werken aan jouw interesses. Bij WWJ4 is er ruimte om te groeien en om te zoeken naar nieuwe uitdagingen.
Samen werken we naar een eindvoorstelling toe die wij opvoeren op het WARMWESTIVAL.


WWJ4 is in het kort een gezellige groep waar je vriendschappen kan sluiten voor het leven en waar er alle mogelijkheid is om je creativiteit te uiten!

 

LEUKE EXTRA'S