OVER WWJ

Het Warm Water Jeugdtheater is dé plek voor kinderen en jongeren die houden van theater. Wij bieden theaterlessen/musicallessen voor kinderen en jongeren in en rondom Zoetermeer. Elke zaterdagochtend krijgen groepen in verschillende leeftijden les in zang, dans en acteren. De lessen duren anderhalf uur, van 09:00 tot 10:30 of van 11:00 tot 12:30.

25 jaar geleden is het Warm Water Jeugdtheater opgericht als onderdeel van de amateur-theatervereniging Greg & Baud Productions. Inmiddels zijn Greg & Baud Productions en het Warm Water Jeugdtheater uitgegroeid tot een begrip in Zoetermeer en produceren we al jaren voorstellingen en activiteiten in Zoetermeer en omstreken. Door de jaren heen hebben er verschillende generaties deelgenomen aan ons unieke theateraanbod. Er zijn vriendschappen voor het leven gesloten en veel oud-leerlingen werken inmiddels als vrijwilliger bij het Warm Water Jeugdtheater en Greg & Baud Productions.

Leer, Lach en Leef!
Wij leren onze jonge talenten verschillende vaardigheden van het theater. In een veilige en vertrouwde omgeving werken de leerlingen aan hun zelfvertrouwen en aan het performen voor een publiek. Elke leerling krijg individuele aandacht om zijn of haar talenten verder te ontwikkelen in de groep. Samen verdiepen de leerlingen zich in de wereld van theater tijdens de lessen en de verschillende workshops. Warm Water Jeugdtheater is toegankelijk voor alle kinderen en jongeren. Iedereen is welkom!