WELKOM!

Het Warm Water Jeugdtheater is dé plek voor kinderen en jongeren die houden van theater. Elke zaterdagochtend krijgen groepen, verdeeld in verschillende leeftijden, les in zang, dans en acteren. Bij het Warm Water Jeugdtheater borrelt en bruist het elke week van het plezier. Geef jouw fantasie en dromen een podium, laat je talenten groeien en bloeien samen met onze enthousiaste vrijwilligers. Er is een uitgebreid aanbod van lessen, workshops, voorstellingen, festivals en zelfs een theaterkamp!
Wij zijn nieuwsgierig naar jouw talenten en dromen! Kom je een kijkje nemen?

LAATSTE NIEUWS

WWJ kamp.  Door de corona-maatregelen is het nog niet duidelijk of ons kamp in Eersel door kan gaan. Zo niet organiseren we het kamp in Zoetermeer. Hou onze social media hiervoor in de gaten!

Corona update.  Met de huidige corona-maatregelen geven wij onze theaterlessen buiten. Het volgen van een proefles kan nog steeds! Voor vragen kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

WARMWESTIVAL. Omdat 2021 een bijzonder jaar is hebben we voor het WARMWESTIVAL een bijzonder plan bedacht. Alle groepen gaan hun presentatie maken in de vorm van een film! Voor meer informatie, bekijk onze nieuwsbrief op de nieuwsbrief pagina.

AGENDA
29 mei
Workshop Kleuter
Datum 29 mei 17:00 - 18:00
5 juni
Filmopnames WWJ1
05 juni 17:00 - 18:00
6 juni
Filmopnames WWJ2
06 juni 17:00 - 18:00