WELKOM!

Het Warm Water Jeugdtheater is dé plek voor kinderen en jongeren die houden van theater. Elke zaterdagochtend krijgen groepen, verdeeld in verschillende leeftijden, les in zang, dans en acteren. Bij het Warm Water Jeugdtheater borrelt en bruist het elke week van het plezier. Geef jouw fantasie en dromen een podium, laat je talenten groeien en bloeien samen met onze enthousiaste vrijwilligers. Er is een uitgebreid aanbod van lessen, workshops, voorstellingen, festivals en zelfs een theaterkamp!
Wij zijn nieuwsgierig naar jouw talenten en dromen! Kom je een kijkje nemen?

LAATSTE NIEUWS

4x4 Festival! Zaterdag 29 augustus vierde Greg & Baud Productions dat we eindelijk weer theater mogen maken na een lange sluiting vanwege de coronacrisis. In de MAVO Zoetermeer hebben we genoten van verschillende voorstellingen. Daarbij was dit een goed voorproefje van wat u in het nieuwe seizoen kan verwachten.

We zijn weer begonnen! Na een extreem warme en voor velen ook erg lange zomervakantie is het weer tijd om het normale ritme op te pakken. En dit betekent ook: op zaterdagochtend WWJ! Zaterdag 5 september was de eerste WWJ-les van het seizoen. De vrijwilligers en leden van het Warm Water Jeugdtheater stonden om 9 uur ’s ochtends al te trappelen om te doen wat zij het liefste doen: theater maken.

AGENDA
19 dec
Geen WWJ-les
Datum 19 dec 17:00 - 18:00
26 dec
Geen WWJ-les
26 dec 17:00 - 18:00
9 jan
Productieklas repetitieweekend
09 jan 17:00 - 10 jan 18:00