WELKOM!

Het Warm Water Jeugdtheater is dé plek voor kinderen en jongeren die houden van theater. Elke zaterdagochtend krijgen groepen, verdeeld in verschillende leeftijden, les in zang, dans en acteren. Bij het Warm Water Jeugdtheater borrelt en bruist het elke week van het plezier. Geef jouw fantasie en dromen een podium, laat je talenten groeien en bloeien samen met onze enthousiaste vrijwilligers. Er is een uitgebreid aanbod van lessen, workshops, voorstellingen, festivals en zelfs een theaterkamp!
Wij zijn nieuwsgierig naar jouw talenten en dromen! Kom je een kijkje nemen?

LAATSTE NIEUWS

Online tussenpresentatie.  De tussenpresentaties van de groepen vinden online plaats. Hierin laten de groepen zien wat ze in het nieuwe WWJ-seizoen hebben geleerd. Op 6 februari is dit te volgen via een livestream. Hou onze Instagram @warmwaterjeugdtheater goed in de gaten!

Corona update.  Door de huidige corona-maatregelen kunnen onze theaterlessen niet fysiek plaatsvinden. Onze lessen geven wij tijdelijk online. Het volgen van een proefles kan nog steeds! Voor vragen kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De Klas van ’21. Tijdens de voorjaarsvakantie bieden wij de workshop: De Klas van ’21. Deze week staat in het teken van nieuwe ervaringen, uitdagingen en gezelligheid. Enthousiast geworden? Inschrijven kan via Aanbod > Workshops.

AGENDA
24 apr
Geen WWJ-les
Datum 24 apr 17:00 - 18:00
1 mei
Geen WWJ-les
01 mei 17:00 - 18:00
2 mei
WWJ Kamp
02 mei 17:00 - 18:00