Gastlessen en workshops

Naast onze reguliere lessen op de zaterdagochtend is er een mogelijkheid om Warm Water lessen naar scholen te brengen. Docenten kunnen worden ingehuurd voor gastlessen of workshops in zang, dans en/of spel. Geef aan wat je wil bereiken en wij matchen de beste docenten bij de groep.

 

Hulp nodig bij de groep 8 musical? Of wil je een meer open sfeer in de klas creëren? De gastlessen en workshops van het WWJ kunnen hierbij helpen.

Interesse? Neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met onderstaand formulier

De leerlingen hebben met de workshops een voorproefje gekregen hoe ze zichzelf neerzetten op het podium! – SBO De Horizon Zoetermeer

Door de gastlessen is de sfeer in de klas opener geworden, leerlingen zoeken meer toenadering tot elkaar – MAVO Zoetermeer

 

Theaterworkshops

Stimuleer de creatieve ontwikkeling van leerlingen door middel van een theaterworkshop.

Wij hebben een ruim aanbod workshops voor de basisschool gericht op theater, dans en zang. Alle workshops zijn fysiek van aard, waardoor de kinderen altijd actief meedoen. De workshops worden op maat gemaakt, want geen enkele groep is hetzelfde. Koppelingen met specifieke thema’s zijn hierdoor mogelijk.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met jullie op!

 

Groep 8 musical

De groep 8 musical is dé grote eindknaller van de basisschooltijd. Deze wil je hierom zo goed laten verlopen, de docenten van het Warm Water Jeugdtheater kunnen hier een grote boost aan geven.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met jullie op!

 

Gratis introductie-les           

Wil je op school iets doen met theater, maar vind je het nog lastig om te bedenken wat? Dan kan je een gratis introductie-les aanvragen.

Deze les duurt 45 minuten. In deze les zullen wij de basis van theater uitleggen en hiermee gaan oefenen. Wanneer de lessen bevallen kan er een pakket worden aangeschaft met gerichte theaterlessen.


 


 

Tarieven
Introductieles  
  45 min 0,-
1 losse les  
  60 min 60,-
  90 min 80,-
Reeks van 3 lessen  
  60 min 150,-
  90 min 210,-
Reeks van 5 lessen (4+1 gratis)  
  60 min 240,-
  90 min 320,-

 

*Afwijkende wensen? Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.