HUISREGELEMENT

Algemene voorwaarden

 1. Inschrijving
  Om lessen te mogen volgen bij het Warm Water Jeugdtheater moet het inschrijfformulier naar waarheid worden ingevuld. Pas wanneer dit ingevuld is ingeleverd bij de coördinatoren van het Warm Water Jeugdtheater zijn de algemene voorwaarden van toepassing. De inschrijving is pas definitief wanneer u via de penningmeester een bevestiging heeft ontvangen van inschrijving. De aanmelding geldt voor het moment van inschrijven tot en met het moment van uitschrijven.
 2. Betaling
  De kosten voor de lessen bij WWJ1, WWJ2, WWJ3 en WWJ4 bedragen €27,50 per maand. Een lesjaar bestaat uit 10 maanden in de periode van september tot en met juni. De betaling dient elke maand overgemaakt te worden naar rekeningnummer NL86 INGB 0007 8267 60 onder de vermelding van de naam van de leerling, de groep en de maand van betaling. Met het volledig invullen van het inschrijfformulier gaat u akkoord met de betalingsverplichting.
 3. Privacy
  Het ingevulde inschrijfformulier wordt verwerkt in de ledenadministratie. Dit is in te zien door de penningmeester van het Warm Water Jeugdtheater en de coördinatoren van het Warm Water Jeugdtheater. De penningmeester en de coördinatoren hebben volledig toegang tot alle gegevens van de leden van het Warm Water Jeugdtheater. De gegevens worden niet doorgegeven aan derden. De docenten van desbetreffende groep hebben inzage in de e-mailadressen van de leerlingen en/of ouders die bij hen in de groep zijn ingedeeld. Wanneer leerlingen deelnemen aan een productie van het Warm Water Jeugdtheater gaat u ermee akkoord dat dit wordt vastgelegd op beeld en of geluid in opdracht van het Warm Water Jeugdtheater. Van de productie waar de leerling aan meedoet wordt een DVD gemaakt die te koop is voor de leerlingen die mee hebben gedaan aan de productie. Met het inschrijven van de leerling geeft u toestemming dat uw zoon/dochter op de foto mag voor promotiemateriaal op Facebook, Instagram, de website en andere reclame doeleinden.
  Na het opzeggen bij het Warm Water Jeugdtheater worden de naam en het e-mailadres van de leerlingen en/of ouder nog drie jaar bewaard en daarna verwijderd. De overige gegevens worden direct verwijderd.
  Het Warm Water Jeugdtheater doet geregeld mee aan activiteiten. Wanneer hiervan foto’s worden gemaakt, is het Warm Water Jeugdtheater geen eigenaar van dit materiaal en dus niet verantwoordelijk hiervoor. Foto’s/filmpjes gemaakt door ouders of anderen belangstellenden vallen niet onder de verantwoordelijkheid van het Warm Water Jeugdtheater.
 4. Nieuwsbrief
  Na het inschrijven bij het Warm Water Jeugdtheater ontvangt u automatisch de nieuwsbrief, maximaal 5 keer per jaar. U ontvangt de nieuwsbrief niet wanneer u dit schriftelijk heeft laten weten, door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 5. Aansprakelijkheid
  Het Warm Water Jeugdtheater is niet aansprakelijk voor diefstal van, schade aan en/of verlies van eigendommen van leerlingen.