WARM WATER GROEP 3

Bij het Warm Water Jeugdtheater worden de groepen ingedeeld op leeftijd. De leerlingen kunnen les volgen van 9.00 tot 10.30 uur óf van 11.00 tot 12.30 uur. De leerlingen krijgen elke week les in zang, dans en acteren. Halverwege het leerjaar hebben de kinderen een tussenpresentatie. Dit is het eerste moment dat de leerlingen voor een publiek kunnen laten zien wat ze hebben geleerd.

 

Het tweede deel van het jaar werken we toe naar een eindpresentatie. De eindpresentaties zijn de afsluiter van het theaterseizoen. Een super leuke week waarbij de leerlingen van alle groepen hun voorstellingen spelen. Daarnaast zijn er verschillende leuke activiteiten te beleven. Plezier voor jong en oud!


WWJ3 is de groep voor jongeren van 14 tot en met 16 jaar. In deze groep krijg je wekelijks anderhalf uur les in zang, dans en acteren. De lessen worden gegeven door docenten met een passie voor zang, dans of toneel spelen.
Samen met je docenten en de medeleerlingen werk je aan verschillende technieken en het instuderen van een eindvoorstelling die wordt gepresenteerd op het WARMWESTIVAL. In deze groep leer jij waar jouw interesses liggen en waar je zelf goed in bent, en waar je beter in wilt worden. Samen met de docenten krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen.


Bij WWJ3 ga je onder andere aan de slag met de volgende dingen:

  • verschillende vormen en stijlen van theater;
  • verschillende danstechnieken;
  • zowel groepszang als individuele zang.

 

Naast dat je heel veel leert, is het natuurlijk ook ontzettend leuk om leeftijdsgenoten te ontmoeten die dezelfde hobby hebben als jij!

 

LEUKE EXTRA'S