WARM WATER GROEP 2

Bij het Warm Water Jeugdtheater worden de groepen ingedeeld op leeftijd. De leerlingen kunnen les volgen van 9.00 tot 10.30 uur óf van 11.00 tot 12.30 uur. De leerlingen krijgen elke week les in zang, dans en acteren. Halverwege het leerjaar hebben de kinderen een tussenpresentatie. Dit is het eerste moment dat de leerlingen voor een publiek kunnen laten zien wat ze hebben geleerd.

 

Het tweede deel van het jaar werken we toe naar een eindpresentatie. De eindpresentaties zijn de afsluiter van het theaterseizoen. Een super leuke week waarbij de leerlingen van alle groepen hun voorstellingen spelen. Daarnaast zijn er verschillende leuke activiteiten te beleven. Plezier voor jong en oud!


Ben jij tussen de 11 en 13 jaar oud? En hou jij van dansen, zingen en acteren? Dan ben je bij het Warm Water Jeugdtheater op de juiste plek!
Bij WWJ2 krijg je elke zaterdag anderhalf uur les in zingen, dansen en acteren. Daarnaast werk je samen met jouw medeleerlingen aan een eindvoorstelling, waarbij je voor publiek kunt laten zien wat je geleerd hebt.


Als je bij WWJ2 komt ga je samen met je docenten aan de slag. Zo leer je onder meer:

  • het ontwikkelen van een personage;
  • improviseren;
  • dynamiek tijdens het zingen;
  • verschillende dansstijlen;
  • zang, dans en acteren combineren.

Je krijgt les van docenten die ervaring hebben in zelf op het toneel staan. Ze kunnen je alles leren over het spelen van een voorstelling, wat jij straks gaat doen!

 

LEUKE EXTRA'S