Verhaal
 

Cyrano de Bergerac, dichter, strijder, ruziezoeker en soldaat. De man met de lange neus is een van de bekendste en meest romantische figuren uit de geschiedenis. Hij is verliefd op de beeldschone Roxane, maar durft haar niet aan te spreken. Hoe zou ze ooit kunnen houden van iemand die zo lelijk is? Als Roxane verliefd wordt op de jonge cadet Christian, besluit Cyrano met hem samen te werken. Hij schrijft de prachtige liefdesgedichten voor haar uit naam van Christian. Maar dan worden beiden de oorlog ingestuurd. Zal de liefde overwinnen?

 

 

  Volledige verhaal
Scenes en muzikale nummers
 

Het Buytenpark Openluchttheater wordt elk jaar speciaal voor dit evenement opgebouwd. Het theater biedt plaats aan ruim 350 bezoekers en bevindt zich achter Ayers Rock en naast Snowworld.

Klik hier voor een routebeschrijving

     

 

De stichting Greg & Baud Productions is in augustus 1992 opgericht als overkoepelende organisatie voor een groot aantal activiteiten in Zoetermeer en omstreken.

Dit jaar wordt er voor het 14e achtereenvolgende jaar een productie geproduceerd in het Zoetermeerse Buytenpark Openluchttheater.