Waar & Wanneer
 
Cyrano - de musical is uitsluitend te zien in het Zoetermeerse Buytenpark Openluchttheater van 10 tot en met 27 juni 2010. Deze musical van Nederlandse bodem is te zien van woensdagavond tot en met zondagavond. Op zondag is er tevens een matinee.

Aanvangstijden

Avond: 20.30 uur
Matinee: 14.00 uur (zondag)

Cyrano - de musical duurt, inclusief pauze, ongeveer 2,5 uur.

Toegangsprijs
Cyrano - de musical is te bezoeken voor slechts € 3,-.
Deze lage toegangsprijs is tot stand gekomen door een uniek samenwerking tussen
de Gemeente Zoetermeer, Floravontuur, Fonds 1818 en Greg & Baud Productions.

Buytenpark Openluchttheater
Het Buytenpark Openluchttheater wordt elk jaar speciaal voor dit evenement opgebouwd. Het theater biedt plaats aan ruim 350 bezoekers en bevindt zich achter Ayers Rock en naast Snowworld.

Routebeschrijving
Zoetermeer ligt aan de A12 tussen Utrecht en Den Haag

Met de auto
Vanuit Den Haag:
A12 richting Utrecht - afslag Zoetermeer Centrum, bij de stoplichten linksaf de Afrikaweg op. Bij het tweede stoplicht van de Afrikaweg links voorsorteren bij het bord "Doorgaand verkeer Leidschendam" en vervolgens bij het derde stoplicht linksaf de Amerikaweg op. Daarna de borden "17 Buytenpark" volgen tot de eerste mogelijkheid rechts na de rotonde. Voor Ayers Rock rechtsaf langs klimcentrum Ayers Rock. Achter Ayers Rock / Noordwesterhal parkeren. Volg vervolgens borden "Buytenpark Theater".

Vanuit Amsterdam:
U neemt de A4 richting Den Haag - Rotterdam. Bij het Prins Clausviaduct de A12 richting Utrecht - Zoetermeer. Zie verder de beschrijving VANAF DEN HAAG.

Vanuit Utrecht:
A12 richting Den Haag - afslag Zoetermeer. Bij de stoplichten rechtsaf de Oostweg op. Bij de eerste stoplichten linksaf de Australiëweg op. De Australiëweg volgen, deze gaat over in de Europaweg. Europaweg door de tunnelbak volgen, daarna met de bocht mee naar rechts en rechts de Amerikaweg op. Daarna de Borden "wijk 17 Buytenpark" volgen tot de eerste mogelijkheid rechts na de rotonde. Voor Ayers Rock rechtsaf langs klimcentrum Ayers Rock. Achter Ayers Rock / Noordwesterhal parkeren. Volg vervolgens borden "Buytenpark Theater".

Met het openbaarvervoer
Volgt binnenkort.

     

 

De stichting Greg & Baud Productions is in augustus 1992 opgericht als overkoepelende organisatie voor een groot aantal activiteiten in Zoetermeer en omstreken.

Dit jaar wordt er voor het 14e achtereenvolgende jaar een productie geproduceerd in het Zoetermeerse Buytenpark Openluchttheater.