Reserveren
 

Cyrano - de musical is uitsluitend te zien in het Zoetermeerse Buytenpark Openluchttheater van 10 tot en met 27 juni 2010. Deze musical van Nederlandse bodem is te zien van woensdagavond tot en met zondagavond. Op zondag is er tevens een matinee.

Aanvangstijden

Avond: 20.30 uur
Matinee: 14.00 uur (zondag)

Cyrano - de musical duurt, inclusief pauze, ongeveer 2,5 uur.

Toegangsprijs
Cyrano - de musical is te bezoeken voor slechts € 3,-.
Deze lage toegangsprijs is tot stand gekomen door een uniek samenwerking tussen
de Gemeente Zoetermeer, Floravontuur, Fonds 1818 en Greg & Baud Productions.

Let op!! U dient zich met uw reservering te melden voor 20.20 uur bij de kassa van het Buytenpark Openluchttheater. Reserveringen die om 20.20 uur nog niet afgehaald zijn, komen te vervallen. Deze plaatsen kunnen dus opnieuw verkocht worden. In dat geval heeft u geen recht op teruggave van uw betaling.

     

 


Het Buytenpark Openluchttheater wordt elk jaar speciaal voor dit evenement opgebouwd. Het theater biedt plaats aan ruim 350 bezoekers en bevindt zich achter Ayers Rock en naast Snowworld.

Klik hier voor een routebeschrijving

     

 

De stichting Greg & Baud Productions is in augustus 1992 opgericht als overkoepelende organisatie voor een groot aantal activiteiten in Zoetermeer en omstreken.

Dit jaar wordt er voor het 14e achtereenvolgende jaar een productie geproduceerd in het Zoetermeerse Buytenpark Openluchttheater.