Een nieuwe unieke belevenis in het Kwadrant Theater. Bezoek de meer dan avondvullende komische voorstelling Kruistochten en dineer tussen de actes door in het theater!

Het verhaal
Door een samenloop van omstandigheden brengen een broer, zijn twee zussen en hun partners een weekend met elkaar door in het ouderlijk huis. Als blijkt dat de jongste zus, Annie, uitgerekend dát weekend een romantisch tripje had gepland met haar onaangepaste zwager Norman, zijn de rapen snel gaar. Gevolg: een relationeel slagveld waarin alle veilige opvattingen over huwelijk en trouw op drift raken.

Het stuk
Kruistochten is een unieke serie toneelstukken van de veel geroemde toneelschrijver Alan Ayckbourn. U ziet de gebeurtenissen drie maal vanuit een ander perspectief, waardoor Ayckbourn op onnavolgbare wijze hedendaagse relaties op de hak kan nemen. Kruistochten stond jaren op de planken in Londen, werd verfilmd en onlangs nog gespeeld door Toneelgroep Amsterdam.

Het programma
U wordt ontvangen in het Kwadrant Theater met een welkomstdrankje, waarna de eerste acte begint. Na acte 1 schuift u aan bij een uitgebreid tapas-buffet in de foyer. Hierna volgt acte 2 en in de korte pauze daaropvolgend serveren wij koffie en thee met amandeltaart. Dan volgt de ontknoping van de verwikkelingen in Kruistochten in acte 3.