Nieuws
 

Cyrano - de musical in première!
Afgelopen weekend vonden de twee premières plaats van Cyrano - de musical. Met succes werd de musical ontvangen door het publiek! Recenties vindt u hier en hier. Voor foto's van de voorstelling kunt u hier terecht. Cyrano - de musical is nog slechts 2 weken te zien, dus reserveer nu, voor het te laat is!

Decorbouw gestart

Op maandag 31 mei is de bouw van het decor gestart in het Buytenpark. De komende dagen houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen in het park. Nu vindt u al enkele foto's op onze backstage pagina.

Cyrano - de musical Backstage
Achter de schermens bij Cyrano - de musical. Op deze nieuwe pagina vindt u achtergrondinformatie en volgt u de ontwikkelingen rondom deze productie!

Cast & creatives biografieën toegevoegd
Op de cast- en creativespagina kunt u vanaf nu ook de biografieën lezen van de spelers en creatives.

Toegangsprijs ook dit jaar weer laag!

Na het succes met de lage toegangsprijs voor De Vliegende Hollander afgelopen seizoen hebben de Gemeente Zoetermeer, Floravontuur promotie Zoetermeer, Fonds 1818 en Greg & Baud Productions opnieuw de handen ineen geslagen om de toegangsprijs ook dit jaar weer zo laag mogelijk voor u te houden.

U kunt naar Cyrano - de musical voor slechts € 3,- per persoon. Reserveer nu!

Speelschema
Een aantal rollen is dubbel bezet. In het speelschema kunt u zien wanneer welke speler welke rol speelt. Op die manier kunt u uw perfecte cast samenstellen of juist uitstippelen hoe u alle spelers kunt zien!

     

 


Het Buytenpark Openluchttheater wordt elk jaar speciaal voor dit evenement opgebouwd. Het theater biedt plaats aan ruim 350 bezoekers en bevindt zich achter Ayers Rock en naast Snowworld.

Klik hier voor een routebeschrijving

     

 

De stichting Greg & Baud Productions is in augustus 1992 opgericht als overkoepelende organisatie voor een groot aantal activiteiten in Zoetermeer en omstreken.

Dit jaar wordt er voor het 14e achtereenvolgende jaar een productie geproduceerd in het Zoetermeerse Buytenpark Openluchttheater.