FAQ
 

Waar kan ik kaarten krijgen?
U kunt via deze website reserveren en direct uw kaarten betalen via iDEAL. U ontvangt dan een bevestiging per email, die u uit kunt printen en mee kunt nemen naar het Buytenpark. U kunt natuurlijk ook uw kaarten kopen aan de kassa van het Buytenpark. Op deze manier loopt u echter het risico dat er geen plaats meer is, daarom raden wij u aan om van te voren uw kaarten te reserveren via deze website.
U dient zich met uw reservering te melden voor 20.20 uur bij de kassa van het Buytenpark Openluchttheater. Reserveringen die om 20.20 uur nog niet afgehaald zijn, komen te vervallen. Deze plaatsen kunnen dus opnieuw verkocht worden. In dat geval heeft u geen recht op teruggave van uw betaling.

Vanaf hoe laat is de kassa geopend?
De kassa van het Buytenpark is op voorstellingsavonden geopend vanaf 19.00 uur. Op zondagmiddag is hij tevens vanaf 12.30 uur geopend. Het is niet mogelijk uw kaarten eerder af te halen bij de kassa.

De toegang is slechts € 3,-. Hoe kan dat?
Na het succes met de lage toegangsprijs voor De Vliegende Hollander afgelopen seizoen hebben de Gemeente Zoetermeer, Floravontuur, Fonds 1818 en Greg & Baud Productions opnieuw de handen ineen geslagen om de toegangsprijs ook dit jaar weer zo laag mogelijk voor u te houden. Hierdoor kan iedereen Cyrano - de musical bezoeken en laat Zoetermeer opnieuw zien de musicalstad van Nederland te zijn.

Wat te doen bij slecht weer?
Alleen bij zeer slecht weer, zoals hevige regenval, wordt de voorstelling geannuleerd. Bij wisselvallig weer raden we u aan om altijd op de website te kijken. Er wordt naar gestreefd om hier twee uur voor aanvang van de voorstelling te vermelden of er sprake is van annulering. Bij een geannuleerde voorstelling zijn uw kaarten geldig voor een andere voorstelling naar eigen keuze (zolang de capaciteit dit toelaat). U moet hier echter wel opnieuw voor reserveren. Uiteraard hoeft u hier niet dubbel voor te betalen. Als u bij uw inhaalvoorstelling ook uw reservering voor de geannuleerde voorstelling mee neemt krijgt u uw dubbel gemaakte kosten bij de kassa terug. De organisatie aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele geleden schade door het annuleren van voorstellingen.

Kan ik nog naar binnen als ik te laat ben?
Indien u na aanvang van de voorstelling aankomt, kunt u alleen plaats nemen op de tribune als er nog zitplaatsen vrij zijn en uitsluitend tijdens een geschikt moment in de voorstelling.

Waar speelt de voorstelling?
Cyrano - de musical is uitsluitend te zien in het speciaal hiervoor gebouwde tijdelijke Buytenpark Openluchttheater. Hier kunt u een routebeschrijving vinden.

Is het theater rolstoelvriendelijk?
Ook voor rolstoelen is het Buytenpark Openluchttheater bereikbaar. Houdt u er echter wel rekening mee dat u over een hobbelig grasveld moet rijden.

Hoelang duurt de voorstelling?
De voorstelling duurt ongeveer 2,5 uur inclusief pauze.

Wie speelt wanneer?
De meeste rollen zijn dubbel bezet. In het speelschema kunt u zien wanneer welke speler welke rol speelt. Op die manier kunt u uw perfect cast samenstellen of juist uitstippelen hoe u alle spelers kunt zien!

     

 


Het Buytenpark Openluchttheater wordt elk jaar speciaal voor dit evenement opgebouwd. Het theater biedt plaats aan ruim 350 bezoekers en bevindt zich achter Ayers Rock en naast Snowworld.

Klik hier voor een routebeschrijving

     

 

De stichting Greg & Baud Productions is in augustus 1992 opgericht als overkoepelende organisatie voor een groot aantal activiteiten in Zoetermeer en omstreken.

Dit jaar wordt er voor het 14e achtereenvolgende jaar een productie geproduceerd in het Zoetermeerse Buytenpark Openluchttheater.