Vrijdag 15 juni - Belfast, Een vurige whiskey met een zachte afdronk
Speciaal voor de première van de musical Belfast verschijnt de Ierse whiskey "Belfast" op de Nederlandse markt. Deze bijzondere whiskey is een heerlijke combinatie van graan- en maltwhiskies en heeft een zachte afdronk. U ontvangt nu een gratis toegangsbewijs voor de musical Belfast bij aankoop van een fles "Belfast Irish Whiskey" (€ 19,95). Uitsluitend verkrijgbaar bij Drankenhandel Boonekamp, Dorpsstraat 130 te Zoetermeer of via info@greg-baud.nl. "Belfast Irish Whiskey" is leverbaar vanaf vrijdag 8 juni a.s.

Donderdag 12 april - Belfast Backstage
Na de successen van Macbeth Backstage en Het Oneindige Verhaal Backstage start er volgende week weer een nieuwe backstage reeks: Belfast Backstage! In deze backstage reeks nemen we weer een kijkje achter de schermen bij oa. de repetities, de kleding en de audities. Tot die tijd kunt u nog genieten van een compilatiefilmpje van de vorige Buytenpark productie: Macbeth. Houd de site dus goed in de gaten!

Donderdag 12 april - Start Kaartverkoop
Vanaf vandaag is het mogelijk om kaarten te reserveren voor Belfast. Belfast is van 7 t/m 24 juni 2007 te zien in het Buytenpark Openluchttheater Zoetermeer. De kaarten kosten €15,- euro en zijn te reserveren via de reserveerpagina.