WARM WATER GROEP 1

Bij het Warm Water Jeugdtheater worden de groepen ingedeeld op leeftijd. De leerlingen kunnen les volgen van 9.00 tot 10.30 uur óf van 11.00 tot 12.30 uur*. De leerlingen krijgen elke week les in zang, dans en acteren. Halverwege het leerjaar hebben de kinderen een tussenpresentatie. Dit is het eerste moment dat de leerlingen voor een publiek kunnen laten zien wat ze hebben geleerd.

Het tweede deel van het jaar werken we toe naar een eindpresentatie. De eindpresentaties zijn de afsluiter van het theaterseizoen. Een super leuke week waarbij de leerlingen van alle groepen hun voorstellingen spelen. Daarnaast zijn er verschillende leuke activiteiten te beleven. Plezier voor jong en oud!

WWJ1 Is een groep speciaal voor kinderen van 7 tot en met 10 jaar die dol zijn op zingen, dansen en acteren! Elke week krijg je anderhalf uur les van enthousiaste docenten.
Bij WWJ1 krijgen de leerlingen elke zaterdag anderhalf uur les in zingen, dansen en acteren. De lessen worden spelenderwijs aangeboden zodat alle kinderen mee kunnen doen. En uiteraard is er ook de ruimte en tijd om af en toe te vertellen wat je afgelopen week hebt meegemaakt. Bij de lessen is er veel afwisseling zodat het niet gaat vervelen.


Bij WWJ1 gaan de kinderen samen aan het werk met bijvoorbeeld:

  • samen spelen en leren met anderen;
  • samen zingen;
  • samen dansen;
  • een verhaal maken op het toneel;
  • een typetje spelen.

De kinderen leren de basisvaardigheden van theater.

 

*dit schooljaar is er alleen een WWJ 1 groep voor 11:00 - 12:30.

LEUKE EXTRA'S