Algemene voorwaarden

1. Inschrijving

Om lessen te mogen volgen bij het Warm Water Jeugdtheater moet het inschrijfformulier naar waarheid worden ingevuld. Pas wanneer dit ingevuld is ingeleverd bij de coördinatoren van het Warm Water Jeugdtheater zijn de algemene voorwaarden van toepassing. De inschrijving is pas definitief wanneer u via de penningmeester een bevestiging heeft ontvangen van inschrijving. Inschrijving bij het Warm Water Jeugdtheater is alleen mogelijk wanneer u akkoord gaat met de bovenste drie punten op het inschrijfformulier onder het kopje ‘toestemming’. Voor de TOPklas is het niet mogelijk om het gehele jaar in te schrijven, tot december is dit mogelijk mits de leerling door middel van auditie wordt toegelaten tot de TOPklas. De aanmelding geldt voor het moment van inschrijven tot en met het moment van uitschrijven. De leerlingen die van groep 2 naar groep 3 gaan dienen het formulier opnieuw in te vullen.

2. betaling

De kosten voor de lessen bij groep 1, groep 2, groep 3 en wwv bedragen 27,50 per maand. De kosten voor de TOPklas bedragen 32,50 per maand. Een lesjaar bestaat uit 10 maanden in de periode van september tot en met juni. De betaling dient elke maand overgemaakt te worden naar rekeningnummer NL86 INGB 0007 8267 60 onder de vermelding van de naam van de leerling, de groep en de maand van betaling. Met het volledig invullen van het inschrijfformulier gaat u akkoord met de betalingsverplichting.

3. Privacy

Het ingevulde inschrijfformulier wordt verwerkt in de ledenadministratie. Dit is in te zien door de penningmeester van het Warm Water Jeugdtheater en de coördinatoren van het Warm Water Jeugdtheater. De penningmeester en de coördinatoren hebben volledig toegang tot alle gegevens van de leden van het Warm Water Jeugdtheater. De gegevens worden niet doorgegeven aan derden. De docenten van desbetreffende groep hebben inzage in de e-mailadressen van de leerlingen en/of ouders die bij hen in de groep zijn ingedeeld. Wanneer leerlingen deelnemen aan een productie van het Warm Water Jeugdtheater gaat u ermee akkoord dat dit wordt vastgelegd op beeld en of geluid in opdracht van het Warm Water Jeugdtheater. Van de productie waar de leerling aan meedoet wordt een DVD gemaakt die te koop is voor de leerlingen die mee hebben gedaan aan de productie. Na het opzeggen bij het Warm Water Jeugdtheater worden de naam en het e-mailadres van de leerlingen en/of ouder nog drie jaar bewaard en daarna verwijderd. De overige gegevens worden direct verwijderd. Het Warm Water Jeugdtheater doet geregeld mee aan activiteiten. Wanneer hiervan foto’s worden gemaakt, is het Warm Water Jeugdtheater geen eigenaar van dit materiaal en dus niet verantwoordelijk hiervoor. Foto’s/filmpjes gemaakt door ouders of anderen belangstellenden vallen niet onder de verantwoordelijkheid van het Warm Water Jeugdtheater.

4. nieuwsbrief

Na het inschrijven bij het Warm Water Jeugdtheater ontvangt u automatisch de nieuwsbrief, maximaal 10 keer per jaar. U ontvangt de nieuwsbrief niet wanneer u dit schriftelijk heeft laten weten, door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

5. Aansprakelijkheid

Het Warm Water Jeugdtheater is niet aansprakelijk voor diefstal van, schade aan en/of verlies van eigendommen van leerlingen.