WIJ GAAN OP KAMP!

 

Na het grote succes van vorig jaar gaan we ook dit jaar weer op kamp! En dit allerleukste kamp van Nederland zit ook dit jaar boordevol theater, zang, dans maar natuurlijk ook veel plezier. Dit jaar gaan we van zondag 28 april t/m vrijdag 3 mei op kamp.

Wil jij ook mee? Dat kan zeker! Maaarrr let op; vol = vol en de plekken vullen zich snel. Je kan mee op kamp van 10 t/m 21 jaar, en de kosten bedragen 150 euro. Inschrijven voor kamp kan door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wees er snel bij, voor we helemaal vol zitten!

 

Welkom op de website van het Warm Water Jeugdtheater, het allerleukste jeugdtheater van Zoetermeer. Elke zaterdagochtend krijgt een grote groep leerlingen les in zang, dans en spel. In deze lessen werken we aan de persoonlijke ontwikkeling van de leerlingen én werken we toe naar een eindvoorstelling. Daarnaast hebben we elk jaar een vakantieproductie waar leerlingen auditie voor kunnen doen en gaan we op theater kamp. Kijk rond op onze website voor een sfeerimpressie of voor informatie over onze verschillende groepen.