Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat is de wereldberoemde musical van Andrew Loyd Webber en Tim Rice. Na succesvolle voorstellingen als Ciske de Rat - de musical en Oliver! brengt Greg & Baud Productions voor de vijftiende keer een kerstvoorstelling op de planken. Een talentvol artistiek team en een getalenteerde cast brengen u hét familie uitje in de kerstvakantie!

 

In het bekende Bijbelse verhaal volgen we Jozef, de man die dromen kan voorspellen. Hij krijgt van zijn vader een dromenmantel, maar wordt door zijn jaloerse broers vervolgens als slaaf verkocht. Als hij in de gevangenis belandt blijkt hij een bijzondere gave te hebben; Jozef kan dromen uitleggen. Uiteindelijk belandt hij in Egypte, waar iedereen last heeft van boze dromen. Zelfs de hooggeachte farao! Kan Jozef hen helpen? En hoe reageert Jozef als hij na al die jaren zijn broers weer ziet?..

Een tijdloos verhaal over volwassen worden, jaloezie en vergeving. Dit alles op een uitbundige manier met veel humor en muziek.