Het bekendste criminele duo ter wereld wordt door Greg en Baud Productions naar Zoetermeer gebracht, met de Nederlandse première van Bonnie & Clyde. Deze dramatische en tegelijk humoristische musical brengt ons naar Louisiana in de tijden van de Amerikaanse grote depressie. Bonnie Parker en Clyde Barrow laten zich door niemand tegenhouden en vechten voor hun eigen geluk.

Wanneer Bonnie & Clyde elkaar leren kennen, wordt hun wederzijds verlangen naar opwinding en beroemdheid snel duidelijk. Hun roekeloze avonturen in de zoektocht naar een beter leven verandert hun spannend avontuur al snel in een nachtmerrie voor henzelf en hun familie. De wet dreigt hen in te halen, waardoor ze de dupe dreigen te worden van hun eigen ambities. Via moord en overvallen proberen ze het hoofd boven water te houden. Hoe bekender ze worden, hoe dichter ze bij hun dood lijken te komen…

WIJ VIEREN THEATER, WIJ VIEREN GREG & BAUD PRODUCTIONS!

Vol trots presenteren wij de tweede editie van het 4x4 Festival, een theaterfestival waarbij 16 makers, 16 voorstellingen presenteren van maximaal 16 minuten. De voorstellingen vinden plaats in 16 ruimtes van de Horizon Zoetermeer. Geniet van het ultieme festival gevoel met een lekker drankje terwijl je, je laat onderdompelen in de wereld van theater.

Vier jij de magie van theater met ons mee?

Bestel snel je tickets!