Greg & Baud Productions brengt de musical First Date naar Zoetermeer.

Als de verlegen Aaron op een blind date gaat met de stoere Casey, verandert een casual drankje in een New Yorks restaurant in een hilarisch dinertje waarbij alles op tafel komt. Tijdens deze onvoorspelbare date zien we dat het koppel niet alleen is. Zo verschijnen de inner-critici van Aaron en Casey ten tonele wanneer de andere restaurantbezoekers veranderen in hun beste vrienden, manipulatieve exen of beschermende ouders die hen helpen de date door te komen. Vindt dit koppel een echte connectie voordat de date ten einde komt?

De voorstelling wordt gespeeld in de kleine zaal van het Stadstheater. 

Wat doe je als je oorspronkelijke Christmas Story niet door kan gaan? Juist dan maak je Another Christmas Story.

Beleef een sprookjesachtige avond door de ogen van Klara onze heldin. Zie hoe zij pinokkio helpt om een echte jongen te worden...
En wat is er toch aan de hand met gepetto? En wat hebben drie vrijgezelle prinsessen en heksen hiermee te maken?
Bekijk het in dit knotsgekke avontuur waar verschillende sprookjes samen komen

Helaas hebben onze sprookjesfiguren de mooie kostuums weer aan het kledingrek gehangen. In de persconferentie van maandag14 december 2020 zijn namelijk strengere coronamaatregelen aangekondigd. Hierdoor is besloten dat Another Christmas Story een online voorstelling wordt. De voorstelling is eenmalig gefilmd en zal alleen online te zien zijn. WIJ VIEREN THEATER, WIJ VIEREN GREG & BAUD PRODUCTIONS!

In augustus 2020 vond het 4x4 festival plaats! Het was een groot succes. 4x4 was een theaterfestival waarbij 16 makers, 16 voorstellingen presenteren in 16 verschillende ruimtes van de MAVO Zoetermeer. Een intieme sfeer, uitstekende kwaliteit in combinatie met de magie van het theater. Een festival voor iedereen die wil vieren dat we weer theater mogen maken, dat we weer mogen genieten en dat we weer samen mogen komen.