Ja Zanna Nee Zanna speelt zich af in een wereld waar alles omgekeerd is. Waarin homoseksualiteit de norm is, en heteroseksualiteit abnormaal is. Waarin schakers sexy zijn en voetballers nerds. In die wereld is Zanna een magische koppelaar die met zijn toverstaf zijn uiterste best doet potentiële geliefden bij elkaar te brengen. Zanna koppelt de ene geliefde na de andere. Tot de nieuwe jongen Stef op school komt. Want Stef wordt verliefd op de stoere Greet. Hun liefde brengt de hele school in rep en roer. Een heteroseksueel koppel, dat is toch ongekend en ongepast, en misschien zelfs wel gevaarlijk. Om het tij te keren en de boel te redden neemt Zanna een moeilijke beslissing waarbij het zichzelf drastisch in de vingers lijkt te snijden….

Ja Zanna Nee Zanna is feelgood voorstelling vol met gebroken harten, identiteitscrisissen, vooroordelen, vriendschap en bovenal liefde!

 

 

 

 

 Voorstellingen

zaterdag

15-jun.

 

20.00 Cast Glitter 

zondag

16-jun.

 

20.00 Cast Glamour 

zaterdag

22-jun.

 

20.00 Cast Glamour 

zondag

23-jun.

 

20.00 Cast Glitter 

vrijdag

28-jun.

 

20.00 Cast Glitter 

zaterdag

29-jun.

 

20.00 Cast Glamour 

 

 

Rolverdeling

CAST

GLAMOUR

GLITTER

ROL

 

 

ZANNA

MASSIMO SAVANS

MASSIMO SAVANS 

STEF

GINNO REHLING

GINNO REHLING

GREET

SAMIRA MEFTAHI

MARGOT MEIJERINK

ROBERTA

MARYSE BEUMER

JOJANNEKE VAN DER LINDEN

MAX

TOM REINKING

TOM REINKING

TIJL

TIES BRUNT

TIES BRUNT

KIKA

CLAIRE DE WINTER

BRITTA RUIJTERS

LORETTA

LIANNE DE HAAN

CAROLINE DAS

ANTON

CHRIS VAN SPENGEN

CHRIS VAN SPENGEN

 

Locatie

Picasso lyceum, Paletsingel 38c in Zoetermeer 

Het toneelstuk Calendar Girls is een bewerking van de film Calendar Girls van Tim Firth in de vertaling van Coot van Doesburgh. Het is een inspirerend waargebeurd verhaal dat zowel ontroerend als ondeugend is.

In deze tragikomedie trekken negen leden van een Engels Vrouweninstituut op een dag hun kleren uit om te poseren voor een bijna niets verhullende naaktkalender. Dat is wel even anders dan een saaie kalender met alleen maar brave kerk- en landschapsplaatjes. Aanleiding voor deze ongebruikelijke ‘goede doelen actie’ is het overlijden van John, de man van één van de dames. Maar wat vindt voorzitster Marie van deze actie? Het resulteert in een onthullend verhaal dat meer van de dames blootgeeft dan ze vooraf hadden gedacht.

Za 9 feb om 20.00 uur Theater van het Stedelijk College
Zo 10 feb om 14.00 uur Van Doornenplantsoen 1
  2722 ZA Zoetermeer

Rolverdeling

Adty Rees       Chris
Ineke van den Nieuwenhuizen   Annie
Wilma Houben   Marie
Mara Jongma   Ruth
Deborah Italiaander   Celia
Hanneke van den Ende   Cora
Ingrid van der Heiden   Jessie
Hanneke Spaans   Liz / Barones / Lianne
Marjolein van Helmond   Margie / Elaine
Jolanda van Dam   Brenda
Jurrie Drent   John
Marcel de Vrije   Rob
Bob van Dijk   Leo

 

Regie: Laura Hehenkamp
Regie-assistent: Jurrie Drent

Shrek de musical is een verhaal vol humor vooroordelen, vriendschap en liefde. Shrek de Musical brengt de geliefde personages uit de animatiefilm tot leven in een hilarische, spectaculaire en soms vertederende voorstelling, waarin de wereld van sprookjes op zijn kop gezet wordt. Het reusachtig groene wezen Shrek krijgt namelijk van de ene op de andere dag alle bekende sprookjesfiguren, ongewild en permanent, op bezoek in zijn moeras…

 

De voorstelling is de hele kerstvakantie te zien in het Picasso Lyceum in Zoetermeer. De show kent voor een aantal rollen een dubbele bezetting. In het speelschema is te zien wanneer welke cast wanneer speelt.