Inleiding
De stichting Greg & Baud Productions is in augustus 1992 opgericht als overkoepelende organisatie voor een groot aantal activiteiten in Zoetermeer en omstreken. De officiële doelstelling van de stichting is de promotie van cultuur in het algemeen, in het bijzonder theater. De afgelopen jaren heeft Greg & Baud Productions zich met name toegelegd op het produceren van amateurtheatervoorstellingen en het ondersteunen van verschillende activiteiten. Dankzij vrijwillige ondersteuning door professionele teams is Greg & Baud Productions in staat amateurvoorstellingen van een zeer hoog niveau te brengen. Wij werken enkel met mensen die zich vrijwillig voor de organisatie inzetten. Door de jaren heen hebben velen die binnen onze organisatie actief zijn zich in het professionele circuit kunnen ontwikkelen en brengen deze kennis weer terug naar onze organisatie.

Bestuur
Het bestuur wordt gevormd door Gerard Zijlstra (voorzitter), Tjitte Meijer, Walter van Steenis, Theo Ypma, Esmee van Engelen, Ida Jansen, Anne Jansen, Jochem Kerkhof, Tom Reinking en Ayla Teunissen. .

Audities
Voor iedere voorstelling van Greg & Baud Productions worden audities gehouden. De toelatingseisen en de vorm van de audities verschillen per productie. Alle audities worden aangekondigd op de website en via email. Meld u aan voor de mailinglist als u op de hoogte gehouden wilt worden via de nieuwsbrief.

Theaters
De voorstellingen van Greg & Baud Productions vinden plaats in verschillende theaters in Zoetermeer. De repetities worden gehouden in de MAVO Zoetermeer, Dr J.W Paltelaan 1 Zoetermeer. 

Jeugdtheater
Aan Greg & Baud Productions is het Warm Water Jeugdtheater verbonden. Bij het Warm Water Jeugdtheater krijgen kinderen en jongeren van 8 t/m 18 jaar wekelijks les in drama, zang en dans. Er bestaan groepen voor verschillende leeftijden en opleidingsniveau's. Meer informatie vindt je op de speciale website van het Warm Water Jeugdtheater.

Contact
Greg & Baud Productions is te bereiken via e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 06-22397676.