Op donderdag 12 maart 2020 heeft de regering nieuwe maatregelen afgekondigd tegen de verspreiding van het coronavirus. Deze maatregelen raken ook de activiteiten van Greg en Baud.

 

De repetities van het Warm Water Jeugdtheater en die van ‘Bonnie & Clyde’ komen in ieder geval tot en met 31 maart 2020 te vervallen. Zonder tegenbericht gaan de repetities daarna weer van start.

 

De preview avond met stukken uit ‘Bonnie & Clyde’ en ‘Vermoorde Onschuld’ op 21 maart a.s. gaat niet door. Diegenen die al tickets hebben gekocht voor deze avond, kunnen hun geld terug krijgen. Mail daarvoor de bevestiging van de aankoop van uw tickets naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Wij vinden het erg jammer dat deze activiteiten niet door kunnen gaan, maar willen ook geen risico nemen. Wij hopen dan ook op uw begrip.

 

Op dit moment gaan we er vanuit dat de voorstellingen van ‘Bonnie en Clyde’ en ‘Vermoorde Onschuld” in juni en juli gewoon kunnen doorgaan. Dat geldt ook voor alle overige voorstellingen en activiteiten van het Warm Water Jeugdtheater en Greg en Baud.

 

Heeft u naar aanleiding van dit bericht nog vragen, mail ons dan op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Namens het bestuur,

 

Gerard Zijlstra

 

 

 

Beste vrienden en oud- vrienden van Greg & Baud,


Alweer een jaar voorbij zonder eigen theater. Wij zoeken nog steeds dus weet u iets laat het ons weten.
Dank voor uw bijdrage afgelopen jaar. Zou u vriend willen blijven of worden stort dan weer 10 euro.

Wat zijn de voordelen van Vriend zijn:
U krijgt daarvoor € 2,00 korting per vriend per bestelling, met een maximum van 5 voorstellingen per seizoen.
Daarnaast kunt u gratis naar de try out van onze kerstproductie komen kijken. Dit jaar spelen we de musical Little Shop of Horror. De try out zal plaatsvinden op 20 december 2019 om 20.00 uur. Bent u vriend en wilt u van deze speciale actie gebruik maken? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ovv ‘Vriendenactie LSOH’.

Wacht dus niet langer en wordt vandaag nog Vriend van Greg&Baud! Nadat u zich heeft aangemeld als Vriend, en de betaling is geaccepteerd, krijgt u een (automatische) bevestigingsmail. Daarna kunt u, bij de volgende aankoop van uw ticket(s) aangeven dat u Vriend bent en zal de Penningmeester de beloofde korting terugstorten op uw bankrekening.

Mocht u al tickets hebben aangeschaft voor de voorstelling Little Shop dan zal de Penningmeester een korting van € 2,00 per bestelling, per voorstelling, alsnog aan u overmaken.

 

Klik hier om vriend te worden!

Mogelijk volgen er meer aanbiedingen voor onze vrienden. Deze aanbiedingen zullen bekend gemaakt worden via de website, dus houdt de site goed in de gaten.

Vriendelijke groet,
Gerard Zijlstra
Voorzitter

Het telefoonnummer van Greg&Baud productions is gewijzigd naar 06-22397676