Deze kerstvakantie speelt Greg & Baud Productions de musical Shrek. Een verhaal met diverse locaties, zoals een kasteel, een moeras en een bruiloft. Een leuke uitdaging om vorm te geven!

De ideeën zijn er - nu de mankracht nog. Wij zoeken het creatieve brein achter het maken van dit grootse decor. Iemand met twee rechterhanden, die niet alleen meehelpt met bouwen, maar ook de eindverantwoording draagt.

Daarnaast zoeken we ook versterking binnen de decorploeg die het plan gaan bouwen. Zagen, bouwen, verven: ervaring is geen vereiste, twee rechterhanden en enthousiasme wel!

Dus, klus je graag? En heb jij een creatief oog voor decorbouw? Dan zoeken we jou! Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het telefoonnummer van Greg&Baud productions is gewijzigd naar 06-22397676

Greg & Baud Productions en het Warm Water Jeugdtheater staan voor een grote uitdaging. Wij moeten begin volgend jaar het Kwadrant Theater, waar wij nu al 15 jaar lesgeven, decors bouwen, kostuums maken en voorstellingen geven, verlaten en zijn op zoek naar een nieuwe locatie. Een locatie waar alle onderdelen samen kunnen blijven en waar wij kunnen doen waar wij goed in zijn: compleet theater maken! Daarom hebben we jullie steun nodig en hebben wij de 'Vrienden van Greg en Baud' opgericht.


Als 'Vriend van Greg en Baud' steun je voor een tientje de 200 leerlingen, docenten en ruim 70 vrijwilligers. Afgelopen zaterdag, tussen de lessen van het Warm Water Jeugdtheater werd de vrienden actie aan het publiek gepresenteerd, met natuurlijk een kleine voorstelling!