Greg & Baud Productions presenteert: Bonnie & Clyde de musical, voor het eerst in Nederland te zien!

Het bekendste criminele duo ter wereld wordt door Greg & Baud Productions naar Zoetermeer gebracht, met de Nederlandse première van BONNIE & CLYDE. Deze dramatische en tegelijk humoristische musical brengt ons naar Louisiana in de tijden van de Amerikaanse grote depressie. Bonnie Parker en Clyde Barrow laten zich door niemand tegenhouden en vechten voor hun eigen geluk.

Wanneer Bonnie & Clyde elkaar leren kennen, wordt hun wederzijds verlangen naar opwinding en beroemdheid snel duidelijk. Hun roekeloze avonturen in de zoektocht naar een beter leven verandert hun spannend avontuur al snel in een nachtmerrie voor henzelf en hun familie. De wet dreigt hen in te halen, waardoor ze de dupe dreigen te worden van hun eigen ambities. Via moord en overvallen proberen ze het hoofd boven water te houden. Hoe bekender ze worden, hoe dichter ze bij hun dood lijken te komen…

Met muziek van Frank Wildhorn (o.a. bekend van Jekyll & Hyde). De lyrics zijn van Don Black (schreef voor Sunset Boulevard) en de teksten van Ivan Menchell. De Nederlandse vertaling is gemaakt door Sam Michielsen.

Rollen:
Bonnie Parker - vrouw vanaf 20 jaar - mezzo/sopraan
Clyde Barrow - man vanaf 20 jaar - tenor
Buck Barrow - man vanaf 20 jaar - bariton
Blanche Barrow - vrouw vanaf 20 jaar - mezzo/sopraan
Ted Hinton - man vanaf 20 jaar - tenor
Predikant - man tussen de 25 - 60 jaar - bariton/tenor
Cumie Barrow - vrouw vanaf 30 jaar -
Henry Barrow - man vanaf 30 jaar -
Emma Parker - vrouw vanaf 30 jaar -


Naast bovenstaande rollen zijn we opzoek naar een groot ensemble van mannen en vrouwen vanaf 18 jaar. In het ensemble zijn verschillende rollen te verdelen.

Auditie data
De audities vinden plaats op 27 & 29 november en op 1 december 2019. Meer informatie over auditie tijden en het auditie materiaal ontvang je via de mail nadat je je hebt opgegeven.


Repetitiedata
De repetities zullen plaatsvinden op zondagavond van 19.30 uur tot 22.30 uur. Vanaf het eerste repetitie weekend komt hier de woensdagavond bij ook van 19.30 uur tot 22.30 uur.

Repetitie weekenden:
21-22 maart 2020
23-24 mei 2020
13-14 juni 2020

Voorstellingen:
Generale repetitie: 26 juni 2020.
Voorstellingen: 27-28 juni 2020
Voorstellingen: 3-4 juli 2020
Voorstellingen: 10-11 juli 2020

Spelers bijdrage
Voor deze productie vragen wij een eenmalige spelers bijdrage van €50 euro.

Wil jij je aanmelden voor Bonnie & Clyde? Stuur dan een mailtje met je theater CV en je gegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wie weet zien we je op de auditie!