Stichting B&M Entertainment presenteert, in samenwerking met Greg & Baud Productions, de Studio 100 musical ‘Doornroosje’.

Het verhaal

“In het koninkrijk van Lodewijk Lekkerbek VII is een nieuw leven op aard gekomen: prinses Doornroosje. Iedereen is blij, en er wordt een groots geboortefeest georganiseerd, maar dan komt de slechte fee Diadora ten tonele. Ze is kwaad omdat ze nooit wordt uitgenodigd op een feest van de koning, en als straf spreekt ze een vloek uit over Doornroosje: op haar 18e verjaardag zal ze zich prikken aan een spinnewiel en sterven. Gelukkig weten de drie goede feeën dit te voorkomen, Doornroosje en de hele hofhouding zullen slechts 100 jaar slapen…”

Wij zijn voor deze familievoorstelling op zoek naar enthousiaste en getalenteerde acteurs, zangers en dansers (m/v) vanaf 18 jaar voor verschillende rollen.
Daarnaast zijn wij ook op zoek naar kinderen tussen de 7 en 12 jaar voor een aantal kinderrollen.

Audities

Audities vinden plaats op zaterdag 11 en zondag 12 maart (hele dag) in Zoetermeer. Op basis van de audities kun je eventueel uitgenodigd worden voor een 2e ronde op dinsdag 14 maart (avond).

Aanmelden voor de audities kan via de website www.benmentertainment.nl. Hier vind je alle informatie.

LET OP! aanmelden kan tot en met vrijdag 3 maart 2023.

Repetities en voorstellingen

De repetities vinden plaats in Zoetermeer en starten vanaf 4 april 2023 op de dinsdagen van 19:30 tot 22:00 uur. Van 5 juli t/m 26 augustus 2023 is er een zomerstop. Vanaf 27 augustus 2023 gaan we weer verder met repeteren op de dinsdagen én donderdagen van 19:30 tot 22:00 uur. De voorstellingen worden het eerste weekend (14 & 15 oktober) en het laatste weekend (21 & 22 oktober) van de herfstvakantie 2023 gespeeld in Zoetermeer.

Contact

Bij vragen of onduidelijkheden kun je contact opnemen met de productieleiding via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Hopelijk tot snel bij de audities!

Bij Greg & Baud Productions zijn wij altijd opzoek naar nieuw talent. Houd jij van dansen, zingen en/of acteren? Ben je een echt podiumdier of heb je er altijd al van gedroomd om te stralen op het toneel? Dan zijn wij opzoek naar jou. Bij Greg & Baud Productions is iedereen welkom bij de audities. Ervaring is geen vereiste. Op dit moment zijn er geen audities, houdt onze website in de gaten voor de komende audities.

Op de hoogte blijven?
Meld je dan hier aan voor onze mailinglijst of wordt lid van onze Facebookpagina Greg & Baud Audities. Op deze pagina plaatsen wij al onze auditieoproepen.

 

 

  • Generale Rock-1111.jpg
  • Zanna Glitter-292.jpg
  • Bonnie&Clyde cast B-9.jpg
  • LittleShop Zonnedauw-494.jpg
  • Addams-40.jpg
  • Bonnie&Clyde cast B-1392.jpg
  • Generale shrek Duloc-219.jpg