Little shop of horrors

Datum
26.12.2019 14:00 - 16:00

Beschrijving

In de kerstvakantie van 2019/2020 speelt Greg & Baud Productions de kerstproductie 'Little Shop of Horrors'. De musical wordt in een geheel modern jasje gestoken. In een divers samengestelde cast zullen de acteurs en actrices u meenemen in het verhaal van de vleesetende plant Audrey II.

 

De klunzige Seymour werkt in de bloemenwinkel van meneer Mushnik. Hij is verliefd op zijn collega Audrey, maar die ziet hem niet staan. Dan ontdekt Seymour op een dag een nieuwe mysterieuze plant, die hij Audrey II noemt. De plant blijkt alleen een verlangen naar mensenbloed te hebben, en zingt al snel dat Seymour hem moet helpen om zijn honger te stillen. Als Seymour Audrey II bloed geeft, zal de plant groeien en groeien.. maar tegen welke prijs? 

 

Dit jaar wordt de voorstelling door 2 verschillende casts uitgevoerd: Vetblad en Zonnedauw. Kijk hier naar de rolverdeling.

Leeftijd:

  • Advies leeftijd 8 jaar (Het is een advies, maar als uw kind jonger is en dingen niet zo snel spannend vindt, dan is hij/zij ook van harte welkom).
  • Er is geen bloed te zien in de voorstelling.

Locatie: het Picasso Lyceum aan de Paletsingel 38c in Zoetermeer