AUDITIEOPROEP - Greg & Baud Productions zoekt enthousiaste en talentvolle spelers (m/v) voor de aankomende kerstproductie: Shrek de musical! Voor deze productie worden zowel kinderen (10-15) als volwassenen (16+) gezocht.

Een verhaal vol humor, vooroordelen, vriendschap en liefde. Shrek de Musical brengt de geliefde personages uit de Dreamworks animatiefilm tot leven in een hilarische, spectaculaire en soms vertederende voorstelling, waarin de wereld van sprookjes op zijn kop gezet wordt. Het reusachtig groene wezen Shrek krijgt namelijk van de ene op de andere dag alle bekende sprookjesfiguren, ongewild en permanent, op bezoek in zijn moeras…

Een greep uit de castlijst:

  • SHREK man, bariton met tenor-register 
  • FIONA vrouw, allround sopraan 
  • EZEL man, tenor met een randje soul 
  • FARQUAAD man, bariton 
  • DRAAK vrouw, mezzosopraan met soul 
  • PINOKKIO man/vrouw, tenor

Daarnaast kent deze productie vele leuke bijrollen en een ensemble vol sprookjesfiguren. De auditie bestaat uit een spel-, dans- en zangronde. Blokkeer alvast dinsdagavond 22 mei, donderdagavond 24 mei, en zaterdagmiddag 26 mei in je agenda.

Download hier het auditieformulier en schrijf je in vóór 6 mei 2018.

Greg & Baud Productions is een theaterstichting waarbij een goede werksfeer centraal staat. De spelerscontributie voor deze productie bedraagt 50 euro.

Voor iedere voorstelling van Greg & Baud Productions worden audities uitgeschreven. Deze worden aangekondigd per e-mail en op deze website. Wie via e-mail op de hoogte gehouden wil worden van de verschillende voorstellingen en audities, kan zich hier opgeven via de mailinglist.